Over ons

GC Uitzend is 8 jaar geleden ontstaan uit mijn wens om zelfstandig ondernemer worden. Vanaf dat moment ben ik gestart met het verhuren van mijzelf als ZZP’er in de horeca, op grote evenementen en op facilitair gebied in zorginstellingen.

Mijn eerdere werkervaring, liefde en passie voor de gastvrije en service gerichte beroepen heeft er voor gezorgd dat wij als GC Uitzend hier de meeste kennis in hebben. De focus van GC Uitzend ligt dan ook op het uitzetten van de volgende functies binnen uw bedrijf:

  • Gastvrouwen
  • Receptionisten
  • Hostesses
  • Service medewerkers
  • Telefonisten
  • Schoonmaak medewerkers

De droom om een horeca- en facilitair uitzendbureau te beginnen was dan wel werkelijkheid geworden, echter vanwege de snelle groei werd het al snel te druk voor mijn eigen agenda en moest ik mijn klanten teleurstellen. Niemand stelt graag mensen teleur ik met mijn service gerichte achtergrond al helemaal niet. Ik wilde graag verder met GC Uitzend, maar wel onder de juiste voorwaarden en zonder verlies van kwaliteit. Deze kernwaarden die ik met mijn bedrijf nog altijd wil uitstralen zijn korte lijnen, service gerichtheid en bovenal persoonlijk contact.

Inmiddels, 8 jaar verder, kijk ik terug op ontzettend mooie en leerzame jaren. Jaren van groei, ups & downs, samenwerkingen met het bedrijfsleven maar ook zeker persoonlijke ontwikkeling. Dit alles heeft voor een boost binnen GC Uitzend gezorgd.

GC Uitzend is uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Een bedrijf waar ik trots op ben, maar ook zeker nog veel potentie in zie. Een bedrijf waarbij ik gesteund word door een groot team van lieve en enthousiaste medewerkers waarbij de service gerichtheid, net als bij mij, hoog in het vaandel staat. Samen staan we klaar voor onze klanten en helpen wij hun voorzien van nauwkeurig geselecteerd en vakkundig personeel. Dit maakt mij niet alleen trots maar ook ontzettend blij om dit elke dag weer, samen met mijn team te mogen doen.

Wij leveren kwaliteit en ontzorgen onze klanten volledig. Wij leveren wat u nodig heeft en net een beetje meer.

Leuk dat u de tijd heeft genomen om dit stuk te lezen! Mocht u handen tekort komen om ook uw dromen werkelijkheid te maken, dan hopen wij dat wij u hiermee mogen helpen!

Esmeralda Arends