GC Uitzend

Diensten

Tijdelijk personeel

Heeft u voor een korte periode een medewerker nodig om de gaten op te vullen binnen uw bedrijf? Dan kan het inhuren van een tijdelijke medewerker via GC Uitzend voor u de oplossing bieden!

Wij selecteren de juiste kandidaat om een korte klus op te pakken of bijvoorbeeld een zieke medewerker of zwangerschapsverlof op te vangen. Ook extra handen tijdens een groot evenement kunnen wij gemakkelijk voor uw opvullen met ons personeel. 

Onze medewerkers bieden kwaliteit, zekerheid, flexibiliteit en gemak voor uw bedrijf. 

Uitzendbureau

Vast personeel

Bent u op zoek naar een medewerker voor langere tijd?

Wij zoeken heel graag de juiste kandidaat voor u. Met onze jarenlange ervaring in de horeca- en facilitaire dienstensector weten wij precies wat u zoekt in een werknemer. 

Onze medewerkers zijn vakbekwaam, betrouwbaar en verantwoordelijk. Ook kunnen we u meerdere medewerkers aanbieden en kunt u uit deze medewerkers zelf een keuze maken die het beste past bij uw bedrijf.

Inwerken kunt u vervolgens intern oppakken of ook bij ons uitbesteden.

Uitzendbureau

Payrolling

Geeft u liever een deel van uw verplichtingen van het werkgeverschap uit handen? Ook voor payrolling kunt u bij ons terecht.

Via een opdrachtovereenkomst nemen wij de salarisadministratie en het juridische gedeelte van het werkgeverschap over.

Het grote voordeel voor u is minder administratieve rompslomp en ook kunt u flexibeler zijn in het afscheid nemen van uw medewerker. Dit kan bij payrolling namelijk gemakkelijk via het beëindigen van onze payroll overeenkomst. 

Uitzendbureau