GC Uitzend

Functies

Binnen de horeca en facilitaire dienstverlening bieden wij vakbekwaam personeel binnen verschillende functiegroepen aan. 

Hieronder kunt u een aantal voorbeelden vinden van veelvoorkomende functies. Uiteraard kunnen we altijd andere functies aanbieden in overleg. 

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheid tot het inhuren van personeel in andere functies, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. 

Gastvrouw/-heer

Vrolijk, vriendelijk en hardwerkend zijn slechts enkele van de eisen die wij stellen aan onze gastvrouwen en -heren.

Of u nu op zoek bent naar een medewerker voor in de bediening of iemand die ook de volledige rol van gastvrouw/-heer op zich neemt, wij hebben een passende medewerker voor iedere gelegenheid, zoals feesten, partijen, restaurants of zorginstellingen.

Uitzendbureau Bediening

Logistiek medewerker

Bent u op zoek naar een uitvoerende kracht die binnen uw bedrijf de goederenstromen in goede banen kan leiden?

Neem dan nu contact op om te zien wat onze mogelijkheden zijn om u te helpen met het vinden van een logistiek medewerker die past binnen uw bedrijf. 

Uitzendbureau Logistiek Medewerker

Management assistent

Heeft u als directeur of manager van uw bedrijf een representatieve management assistente nodig om onder andere uw gasten te ontvangen, agenda bij te houden, uw vergaderingen voor te bereiden en te notuleren?

Onze management assistentes zijn hardwerkende duizendpoten en hebben ruime ervaring op dit gebied. 

GC Uitzendbureau Management Assistent

Planner

Of het nu gaat om een personeelsplanner of een productieplanner, GC Uitzend kan u helpen met het vervullen van deze functie. 

Neem nu vrijblijvend contact op om te zien hoe we u het best kunnen helpen en wij vinden diegene die perfect past binnen uw bedrijf. 

 

GC Uitzendbureau Planner

Receptionist(e)

Binnen uw organisatie heeft u natuurlijk een representatieve medewerker nodig die het eerste aanspreekpunt is op uw locatie. De receptionist(e) wordt dan ook vaak gezien als het visitekaartje van het bedrijf.

Met jarenlange ervaring als zowel receptionist(e), telefonist(e) en administratief medewerk(st)er zijn onze medewerkers zeer vakbekwaam. Ze pakken snel nieuwe informatie op en zijn getraind op klantvriendelijkheid. 

Uitzendbureau Receptie

Schoonmaak

Een schone omgeving is van groot belang. Of het nu gaat om een woonhuis, een restaurant of een zorginstelling, wij bieden vakbekwame interieurverzorgers die graag dat stapje verder gaan om ervoor te zorgen dat uw locatie weer spic en span is. 

Uitzendbureau Schoonmaak

Verzuimsecretaresse

Wij kunnen u helpen met een secretaresse die u assisteert bij de verzuimbegeleiding op uw HR afdeling. 

Uiteraard bieden wij ook mogelijkheden voor andere ondersteunende functies binnen de HR afdeling. 

Neem vrijblijvend contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

GC Uitzendbureau Verzuimsecretaresse

Voedingsassistent

Onze voedingsassistenten verstrekken het eten en drinken aan bewoners van een zorginstelling en helpen indien nodig de bewoners ook met het eten en drinken zelf. 

Zij kunnen daarnaast ook helpen met het schoonmaken van de keuken en (gezamenlijke) ruimtes waar gegeten wordt, de afwas en de reiniging van keukenapparaten. 

 

GC Uitzendbureau Voedingsassistent

Zelfstandig werkend kok

Na onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij wat u zoekt in een kok. Een betrouwbare, enthousiaste, vindingrijke duizendpoot die van iedere maaltijd een feestje maakt. Koken is de grote passie van onze koks en gasten verwennen en verrassen doen zij het allerliefst. 

kok

En nog veel meer...

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Uiteraard kunnen we ook altijd andere functies aanbieden in overleg. 

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheid tot het inhuren van personeel in andere functies, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan en dan kunnen we samen kijken hoe we u het beste kunnen helpen!.